Nieuws

Selectie WK BMX bekend 10-5-2016
  Bondscoach Bas de Bever heeft de selectie bekendgemaakt van de BMX’ers die deelnemen aan het wereldkampioen eind deze maand in Colombia. Het wereldkampioenschap vindt van 25 tot en met 29 mei plaats in Medellin, Colombia.
Lees verder...
Updating
Laura Smulders wint op Papendal 9-5-2016
 
  Laura Smulders heeft zondag de wereldbekerwedstrijd op Papendal gewonnen. Bij de elite mannen stonden geen Nederlanders in de finale. Een dag eerder liet Laura Smulders al zien in goede vorm te verkeren door op haar thuisbaan het brons te bemachtigen op de Time Trial. In de kwartfinale toonden Laura Smulders en Merle van Benthem zich sterk door beiden als beste uit hun heat door te stomen naar de halve finale.
Lees verder...
Updating
Resultaten zondag 8 mei 8-5-2016
Updating
Resultaten zaterdag kwalificaties & TT 7-5-2016 Lees verder...
Updating
Startlijst zaterdag 7 mei 6-5-2016 Lees verder...
Updating
Bereikbaarheid zaterdag 7 mei 5-5-2016
 Op zaterdag 7 mei is Papendal beperkt bereikbaar tussen 11:00 en 14:00 uur.
Dit ivm de doorkomst van de wielerkoers Giro d’Itala op de Amsterdamseweg.
 
Lees verder...
Updating
Entry lists 2-5-2016
  Gaat jouw favoriete rijder van start tijdens deze spannende BMX Supercross? De weersvoorspellingen zijn goed, dus heb jij nog geen ticket... zorg dat jij er bij bent!
Entry list elite men
Entry list elite women 
 
Updating
Strijd mee voor equal prize money voor de BMX SX Papendal 12-4-2016
  De BMX vrouwen verdienen respect! Evenals hun mannelijke collega’s laten zij zich van de acht meter hoge startheuvel lanceren om zich op volle snelheid te storten op de baan met hoge jumps en strakke bochten.



 
Lees verder...
Updating
Breng (Connexxion/Hermes) verbindt Giro en Papendal Bike Event 24-3-2016
  Tijdens het Papendal Bike Event op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei zorgt Breng voor een directe busverbinding tussen het centrum van Arnhem en Papendal. Lijn 10, die normaal alleen op werkdagen rijdt, wordt ook in dit weekend ingezet.  Zo worden voor bezoekers twee internationale topsportevenementen met elkaar verbonden, de start en finish van de Giro d’Italia en het Papendal Bike Event.
Lees verder...
Updating
Voorverkoop NU van start! 1-2-2016
  Zaterdag 7 & zondag 8 mei vindt voor de zesde keer de UCI BMX Supercross plaats. Afgelopen jaar zagen we Niek Kimmann winnen vanuit Lane 8 op de voet gevolgd door Jelle van Gorkom en overtrof hiermee alle verwachtingen… Wil jij je favoriete rijders aanmoedigen voordat ze richting Rio vertrekken? Koop dan nu je ticket met flinke korting! >>
 
Lees verder...
Updating
Updating












 

 
 
      
RT @jellevangorkom: #tbt To the best moment of my life ever!!!!!! With bronze for @RamirezBmx & gold for @cfields… https://t.co/tMONFhl2Qn

BMX Holland TV